Fitnessfiles

Mijn naam is Colin Venema en ik heb de site Fitnessfiles opgericht om er voor te zorgen dat meer mensen gaan sporten. Ik heb sinds kleins af aan al een passie voor sporten en wil mijn kennis graag uitvoeren in de praktijk. Met Fitnessfiles kun je een doelgericht schema kiezen aan de hand van het productfilter. Met het productfilter kun je kiezen hoe vaak je in de week wilt gaan trainen en wat voor soort oefeningen je wilt uitvoeren. Wanneer u na aankoop nog vragen heeft over het schema kunt u gerust contact opnemen via mijn E-mailadres. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Waar heb ik mijn kennis vandaan?

Naast de website Fitnessfiles ben ik zelf ook vaak in de sportschool te vinden. Fitness doe ik al heel wat jaren en hierdoor heb ik veel kennis ontwikkelt met het uitvoeren van oefeningen. Met het combineren van de juiste oefeningen is het zeker mogelijk om een mooi resultaat te behalen.

Wat is mijn doel?

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te laten zien dat fitness een hele leuke sport is. Met een doelgericht schema kun je mooie resultaten behalen, zowel lichamelijk als met je fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Fitness is en blijft een sport met zelfdiscipline en veel uitdagingen. Wanneer je een optimaal resultaat wilt behalen is het belangrijk om consistent bezig te blijven met het aantal trainingsdagen. Je kunt best een keer een trainingsdag overslaan wanneer u geen tijd heeft om te trainen. Maar het moet geen regelmaat worden want anders gaat het te koste van het resultaat. Kies dus een geschikt schema met het aantal trainingsdagen dat ook echt haalbaar is.

Deze pagina delen via social media: